اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 21083
1395/01/31 - 10:30
مواد غذایی افزایش دهنده اسپرم برای کمک به زوج های نابارور

محققین دانشگاه شفیلد دست به مطالعه ای زده اند که به بررسی این مطلب می پردازد که آیا مواد غذایی می توانند روی افزایش باروری مردان اثر بگذارند یا خیر.

به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، پیش از این مطالعات نشان داده بودند که لیکوپن(رنگیزه قرمز موجود در برخی سبزیجات مانند گوجه فرنگی) می تواند تعداد اسپرم ها را تا 70 درصد افزایش دهد و مزایایی نیز برای سیستم تولید مثلی مردان دارد. در این مطالعه دکتر آلن پاکی در دانشگاه شفیلد در مطالعه ای 12 هفته ای، اثر افزایش سطح لیکوپن خون روی افزایش کیفیت اسپرم را بررسی کردند.

آمارها نشان می دهد که یک ششم زوج ها قادر به بچه دار شدن نیستند که نیمی از آن ها به دلیل کیفیت پایین اسپرم است. مطالعات دیگری نیز نشان داده است که ویژگی های آنتی اکسیدانی لیکوپن می تواند اثرات مفیدی روی کیفیت اسپرم داشته باشد. این مطالعه نشان داده است که لیکوپن با کاهش آسیب DNA، کیفیت اسپرم را افزایش می دهد و موجب تولید تعداد اسپرم های بالغ و سالم بیشتری نیز می شود. محققین توصیه می کنند که مصرف روزانه 7 میلی گرم لیکوپن در روز می تواند بر کیفیت اسپرم و تعداد آن ها بیافزاید.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved